Geen rondspattend water dankzij een glazen douchewand

Wonen

Geen rondspattend water dankzij een glazen douchewand

Advertenties

Heb jij genoeg van al het rondspattend water in je badkamer tijdens het douchen? Dan is het wellicht een optie om een glazen douchewand in je badkamer te plaatsen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een douchegordijn, maar zo’n gordijn ziet er niet zo fraai en strak uit als een douchescherm. Ook houdt een douchegordijn niet al het rondspattend water tegen. Het water kan er vaak nog onderdoor of langs. Met behulp van een douchescherm creëer je heel eenvoudig een inloopdouche in je badkamer en ben je verlost van al het rondspattend water tijdens het douchen. Door zo’n douchescherm in je badkamer te plaatsen kun je comfortabel douchen en hoef je na afloop niet heel je badkamer vloer schoon te maken. 

Voordelige oplossing

Het plaatsen van een douchewand in je badkamer is een voordelige oplossing. Je hoeft namelijk niet heel je badkamer te renoveren om geen last meer te hebben van rondspattend water. Overigens is een douchescherm niet alleen geschikt om een inloopdouche te creëren. Je kunt zo’n scherm ook langs het bad in je badkamer plaatsen. Misschien heb jij wel niet voldoende ruimte in je badkamer voor zowel een bad en een douche en heb je enkel een bad. Dit betekent dat je dan doucht in het bad. Ook dan kan het water tijdens het douchen alle kanten op spetteren. Ook spelen je kinderen misschien wel in bad en spetteren in hun enthousiasme veel water rond. Kortom; het plaatsen van een douchescherm in je badkamer biedt je veel voordelen.

Advertenties

Een douchewand is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen 

Een douchewand is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij onder andere aan rechte en halfronde uitvoeringen. Ook zijn doucheschermen verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. In ieder soort badkamer is het mogelijk om een douchescherm te plaatsen. Tevens kun je kiezen uit de verschillende glasdiktes van zo’n scherm. Zo zijn er schermen verkrijgbaar met een glasdikte van 6 millimeter, maar ook met een glasdikte van 10 mm. Wanneer je hierover advies vraagt aan een sanitairspecialist zal er altijd aangeraden worden om te kiezen voor een douchewand met een glasdikte van minimaal 8 millimeter. Hierdoor blijven de kwaliteit en de veiligheid van een glazen douchescherm gewaarborgd. Tot slot kun je vaak kiezen uit verschillende glassoorten zoals helder glas, gelaagd glas en gezandstraald glas. Heb je liever glas met een bepaalde kleur? Ook dat is mogelijk. 

Vraag om advies

Advertenties

Wil jij niet langer last hebben van rondspattend water tijdens het douchen? Breng dan een bezoek aan een sanitairspeciaalzaak en vraag advies over een douchewand. Bij het uitzoeken van de juiste douchewand komt namelijk veel kijken. Zo is het belangrijk dat je oog hebt voor de daadwerkelijke grootte van je badkamer, en is het belangrijk om te weten of er een raam in je badkamer aanwezig is. Wanneer er namelijk geen raam in je badkamer is, is het niet verstandig om te kiezen voor een douchescherm met gezandstraald- of gekleurd glas. Hierdoor oogt je badkamer namelijk meteen een stuk donkerder. Is je badkamer vrij klein? Ook dan is het niet raadzaam om te kiezen voor een douchewand met gezandstraald glas. Hierdoor lijkt je badkamer nog kleiner dan dat deze daadwerkelijk is. Een sanitairspecialist van Douche-concurrent.nl kan je alles vertellen over welk douchescherm je nu het beste in jouw badkamer kunt plaatsen.

Back To Top