• do. sep 29th, 2022

Bouwx.nl

Verbouw tips!

Tijd om je gevel te verbouwen?

DoorAdmin

sep 23, 2021

Naarmate het huis ouder wordt, zullen de kenmerken ervan toenemen. Overigens is het uiterlijk inderdaad visueel verslechterd. Doordat de buitenkant er bijvoorbeeld minder aantrekkelijk uitziet, zal de woning niet in waarde stijgen. Als u in een ouder huis woont, is binnen- en buitendecoratie bijna onvermijdelijk. Mede hierdoor wordt Keralit gevelbekleding steeds populairder.

Verouderde gevels kunnen vocht en schimmel veroorzaken. U wilt weten waar u aan toe bent: wat zijn de voordelen van renovatiewerkzaamheden en hoeveel het kost. Hieronder geven we je de nodige informatie.

De kosten van het opknappen van de gevel

Ontsnappen is bijna niet mogelijk: vroeg of laat ontstaan ​​er scheuren in de gevel. Je kunt bijna niet om de renovatie of transformatie van de gevel heen. Wanneer er scheuren ontstaan, is het reinigen van de buitenmuur niet voldoende en wilt u weten hoeveel het kost om buitenmuren te renoveren of op te knappen? De totale kosten van gevelrenovatie lopen sterk uiteen. Het opknappen van de buitenkant kost ongeveer 1300 euro, maar de totale kosten kunnen hoger uitvallen.

Het is moeilijk om een ​​gerichte gemiddelde waarde te geven. De kosten van gevelrenovatie kunnen oplopen tot 5 euro per vierkante meter, maar kunnen ook oplopen tot meer dan 100 euro per vierkante meter. Keralit gevelbekleding is duurder maar duurzamer. Wij raden u aan een offerte aan te vragen en diensten in de regio te vergelijken.

Voordelen van de opgeknapte gevel

Bij het opknappen van buitenmuren profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste zal uw huis visueel verbeteren. Een opgeknapte uitstraling staat gelijk aan een betere uitstraling. De isolatiekwaliteit is verbeterd, zodat je er op koude dagen zorgeloos en warm in kunt zitten.

De stijging van de woningwaarde is een direct gevolg van renovatie. Uw huis is beter bestand tegen vocht en kou – dit is essentieel in de donkere maanden. Genoeg redenen om eindelijk die gevel aan te pakken dus. Op deze website vind je duurzame producten om jouw gevel mee op te knappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.