Wat kan een woningontruimer allemaal voor je betekenen? 

Bouw Wonen

Wat kan een woningontruimer allemaal voor je betekenen? 

Advertenties

Woningontruiming is voor bijvoorbeeld een verbouwing is soms een hele klus. Het is vaak ook een goed idee om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde woningontruimer. Zij kennen immers de kneepjes van het vak en kunnen efficiënt te werk gaan. Eigenlijk alles wat met het opknappen van huizen te maken heeft. Hieronder beschrijven we de belangrijkste werkzaamheden. 

  1. Woningontruiming

Dit komt natuurlijk niet als een verrassing, maar we wilden graag nog het een en ander toelichten. Wie laat je dit als aannemer doen? Denk dan aan een professioneel woningontuimingsbedrijf zoals de WoningontruimingCentrale. Er komt een aantal zaken bij kijken, waar minder ervaren mensen zich misschien op verkijken. In het geval van een verbouwing waarbij de eerdere bewoner de woning blijft bewonen na de verbouwing, zal er vooraf, maar ook tijdens de werkzaamheden overleg moeten worden over spullen die weggegooid of gehouden moeten worden. Maar een ontruiming kan ook nodig zijn bij verhuizing, na overleiden, emigratie of een faillissement. De woning kan een huur- of koopwoning, flat, appartement of vrijstaand huis betreffen. Een goede woningontruimer weet raad met iedere situatie.

Advertenties
  1. Schoonmaak van een ernstig vervuilde woning

Dit is iets waar veel mensen hun handen niet aan willen branden en wat ook gevaarlijk is voor de gezondheid zonder de juiste spullen. Naast woningontruiming kan de WoningontruimingCentrale ook te hulp schieten bij ernstig vervuilde woningen. Hiervoor hebben ze de juiste materialen om de schoonmaak efficiënt en veilig uit te voeren. Situaties waarin ernstig vervuilde woning aangetroffen worden is na lijkvinding of verwaarloosde huizen. Het is dan wel zo fijn om een betrouwbaar bedrijf in te schakelen. 

  1. Tapijtverwijdering

Advertenties

Het verwijderen van tapijt kan ook een lastige en onhygiënische klus zijn. Voor een woningontruimer is het echter gemakkelijker, omdat hij of zij over de juiste middelen beschikt om het snel en op een hygiënische manier te klaren. 

  1. Overige werkzaamheden

Na ontruiming, schoonmaak of tapijtverwijdering is een woningontruimer vaak nog niet klaar. Het ligt aan de opdracht, maar een woningontruimer levert te woning het liefste brandschoon en mooi afgewerkt af. Hier kunnen dus ook behang verwijderen, wittelen en/of restmaterialen milieuvriendelijk afvoeren bij horen. De WoningontruimingCentrale biedt bijvoorbeeld dit totaalconcept. 

Back To Top