• do. sep 29th, 2022

Bouwx.nl

Verbouw tips!

Wat houten pallets jouw bedrijf opleveren? De voordelen van een houten pallet op een rijtje!

DoorAdmin

apr 1, 2021

De houten pallet is in ondernemend Nederland bij iedereen bekend. Pallets van hout gelden als de klassieke en meest gebruikte pallet soort in ondernemend Nederland. Of het nu gaat om bedrijven die actief zijn in de transportwereld, de industrie of de agrarische sector: houten pallets blijven onverminderd populair onder ondernemers, industriële bedrijven en in de agrarische sector. Maar waarom eigenlijk? Wat is precies de meerwaarde om houten pallets te gebruiken om je goederen op te slaan en te vervoeren? In deze bijdrage lees je er alles over!

Houten pallets zijn sterk en betrouwbaar

Een van de meest prettige kenmerken van pallets van hout is de zekerheid dat je voor pallets kiest die betrouwbaar zijn en sterk. Pallets van hout kunnen tegen een stootje en mocht je pallet onverhoopt beschadigd raken, dan is een houten pallet snel gerepareerd!

Je weet zeker dat je voor pallets van hout niet te veel betaalt!

Naast hun kracht en goede kwaliteit profiteer je als ondernemer bij het kiezen van houten pallets van de voordelige prijs die dit soort pallets hebben. Er zijn namelijk veel uiteenlopende soorten pallets. Je kunt een pallet uitzoeken die aansluit op jouw lading. Dus weegt jouw lading niet al te veel, dan kun je gaan voor lichte goedkopere pallets. Ook gebruikte pallets zijn een goede optie. Zeker wanneer je voor jouw bedrijf veel pallets nodig hebt, is dit natuurlijk erg aantrekkelijk. Want waarom zou je te veel betalen voor jouw product opslag en/of voor het transport via pallets, als dat niet nodig is? De vraag stellen is hem beantwoorden!

Veel soorten en maten: voor elk bedrijf de juiste pallet

Fijn aan houten pallets is ook het feit dat er vele soorten en maten zijn. Welk type goederen (qua maat) je ook hebt: er is voor elk bedrijf een goede pallet te vinden. Pallets van hout zijn namelijk in allerlei varianten verkrijgbaar: vierkant, lang en smal tot kort en breed. Het maakt hierbij niet uit welke goederen je precies op de pallets wilt plaatsen voor opslag of vervoer. Kies je voor een betrouwbare en ervaren pallet leverancier, dan krijg je altijd de juiste pallet geleverd! Zelfs op maat gemaakte pallets behoren tot de mogelijkheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.